Hinnat

Tandem

Jämi: 450 €

Pirkkala: 490 €

Kurssin hintaan kuuluu tandemlaskuvarjohyppy ja siihen tarvittava koulutus, Tampereen Laskuvarjokerho ry:n liittymis- ja jäsenmaksu kuluvalle vuodelle, henkivakuutus ja vakuutus pysyvän haitan varalle sekä video hypystä.

Tandemkurssin käynyt säästää pakkolaukaisualkeiskurssista liittymis- ja jäsenmaksujen osuuden saman kauden aikana kun tandemhyppy on hypätty. Etuutta ei voi siirtää seuraavalle kaudelle.

Kelpuutamme myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikunta- ja kulttuurimaksutavat.

Lue lisää tandem-kurssistamme

Alkeiskurssi

450 €

Kurssin hintaan kuuluu koulutus, Tampereen Laskuvarjokerho ry:n kuluvan kauden liittymis- ja jäsenmaksu, ensimmäinen laskuvarjohyppy sekä varusteet koko oppilasuran ajaksi.

Yli neljän hengen ryhmät voivat pyytää tarjouksen ennen kurssin alkamista.

Kelpuutamme myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikunta- ja kulttuurimaksutavat.

Lue lisää pakkolaukaisukurssistamme

Oppilaat

Oppilaana hyppääminen edellyttää aina TamLK:n jäsenyyttä. Jatko- ja peruskoulutuksen oppilashypyt, joissa hyppymestari hyppää oppilaan perään on hinnoiteltu erikseen.

Matala oppilashyppy (max 1600m) 28 € 
Korkea oppilashyppy (yli 1600m) 38 € 
Perään hypättävä oppilashyppy 48 €

Oppilaskertaukset

Oppilaskertaukseen osallistumista edellytetään kaikilta oppilailta ennen hyppykauden aloitusta. Maksuttomat oppilaskertaukset järjestetään alkuvuodesta. Kertauksiin on otettava mukaan hyppypäiväkirja ja oppilaan opas sekä harjoituksiin sopiva vaatetus ja jalkineet. Oppilaskertaus koostuu teoriatunneista, teoriakokeesta sekä käytännön harjoitteluista ja kokeista. Kertauksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Viimeisin hyppy alle 2 vuotta sitten
Hinta yhteisten oppilaskertausten yhteydessä 0 €, erikseen järjestettäessä 40 €. Jäsenmaksu ja mahdollinen liittymismaksu maksettava.

Viimeisin hyppy 2-5 vuotta sitten

Tutustu "Takaisin taivaalle" -kertauskurssiimme 149 € 

Lisenssihyppääjät

Hyppytiliehdot

1000m 16 €
1600m 20 €
2400m 26 €
3000m 30 €

Jäsenet

Hypyt tulee maksaa hyppytilille etukäteen. Mikäli hyppytili menee viikonlopun aikana miinukselle, kyseiset hypyt voidaan maksaa seuraavana maanantaina. Maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5 € perintäkulu.
Ennakkoon hyppytilille maksettuja rahoja ei palauteta kauden päätyttyä vaan ne jäävät hyppytilille seuraavaa kautta varten. Maksutiedot saat jäsensivuilta.

Vierailijat

Vierailevat lisenssihyppääjät voivat hypätä tutustumismielessä OH-CMT:stä kuuden peräkkäisen päivän ajan ilman TamLk:n jäsenyyttä. Tällöin vaaditaan SIL tai SIL:iin kuuluvan laskuvarjohyppy-yhdistyksen jäsenyys.

TamLk:n oppilasvarusteiden vuokrahinta on lisenssihyppääjille 10 € per hyppy. Oppilasvarusteet ovat ensisijaisesti oppilashyppääjien käytössä.

Vierailijat voivat suorittaa maksut pankkikortilla. Kelpuutamme Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Mastero ja JCB -kortit. 

Waiver

Lisätietoa vierailijoille

Jäsenmaksu ja muita hintoja

Jäsenmaksu 65 € Liittymismaksu 5 €

Vuosittainen jäsenmaksu tulee maksaa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Mikäli jäsenmaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, on lisäksi maksettava liittymismaksu. Mikäli jäsenmaksun jättää kokonaan maksamatta, jäsenyys kerhossa lakkaa automaattisesti.

Kerhon jäseneksi voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasen@tamlk.org. Viestissä tulee mainita oma nimi, osoite, kotipaikka, puhelinnumero, syntymäaika ja tieto mahdollisesta laskuvarjohyppylisenssistä.

Majoitus

Yksittäinen viikonloppu 10 € Majoituspaketti 50 €

Kerhon majoitustiloihin Jämille on mahdollista ostaa koko kauden yöpymiset sisältävä majoituspaketti. Vaihtoehtoisesti yöpymiset kerhon tiloissa tulee maksaa yksittäishintaan. Majoituslippuja voi ostaa manifestista. Maksuvälineenä käy MobilePay ja pankki- / luottokortti.