Hinnat

Hinnat

Kuva Cessna 206 lentokoneesta

Matala oppilashyppy
(max 1600m)
26€
Korkea oppilashyppy
(yli 1600m)
36€
Perään hypättävät
oppilashypyt
46€
1000m
12€
1600m
16€
2400m
24€
3000m
28€
4000m (OH-AIK,
pe ja su-ilta)
37€

Maksutavat ja pankkiyhteys

Vierailijat voivat suorittaa maksut pankkikortilla. Kelpuutamme Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Mastero ja JCB -kortit. TamLK jäsenet maksavat hypyt suoraan hyppytililtään. Maksutiedot saat jäsensivuilta.

Myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi käyvät meillä hyppyjen ja kurssien maksuvälineenä.
smartum logo

Lisenssihyppääjät

Jäsenet

Hypyt tulee maksaa hyppytilille etukäteen. Mikäli hyppytili menee viikonlopun aikana miinukselle, kyseiset hypyt voidaan maksaa seuraavana maanantaina. Maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5 € perintäkulu.
Ennakkoon hyppytilille maksettuja rahoja ei palauteta kauden päätyttyä vaan ne jäävät hyppytilille seuraavaa kautta varten.

Vierailijat

Vierailevat lisenssihyppääjät voivat hypätä tutustumismielessä OH-CMT:stä kuuden peräkkäisen päivän ajan ilman TamLk:n jäsenyyttä. Tällöin vaaditaan SIL tai SIL:iin kuuluvan laskuvarjohyppy-yhdistyksen jäsenyys.

TamLk:n oppilasvarusteiden vuokrahinta on lisenssihyppääjille 10 € per hyppy. Oppilasvarusteet ovat ensisijaisesti oppilashyppääjien käytössä.

Lisätietoa vierailijoille

Oppilaat

Oppilaana hyppääminen edellyttää aina TamLK:n jäsenyyttä. Jatko- ja peruskoulutuksen oppilashypyt, joissa hyppymestari hyppää oppilaan perään on hinnoiteltu erikseen.

Tandemhyppy

Tandemkurssi
420€

Tandem

Haluatko ottaa vapaata hektisessä elämässä? Lähde tandemoppilaaksi ja koe vapaan pudotuksen tunne sekä fiilistele maisemia varjon varassa. Varaa kurssisi nyt ja ota kaveritkin mukaan!

Kurssin hintaan kuuluu tandemlaskuvarjohyppy ja siihen tarvittava koulutus, Tampereen Laskuvarjokerho ry:n liittymis- ja jäsenmaksu kuluvalle vuodelle, henkivakuutus ja vakuutus pysyvän haitan varalle sekä video hypystä.

Tandemkurssin käynyt saa 65 € alennuksen (liittymis- ja jäsenmaksujen osuuden) pakkolaukaisualkeiskurssista saman kauden aikana kun tandemhyppy on hypätty. Etuutta ei voi siirtää seuraavalle kaudelle.

Myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi käyvät kurssien maksuvälineinä.

Lue lisää tandem-kurssistamme

laskuvarjohyppääjä

PL-alkeiskurssi
420€

Alkeiskurssi

Huokeasti kiinni huikeaan harrastukseen ja hyvään porukkaan! Pakkolaukaisualkeiskurssin jälkeen pääset kokemaan varjolla lentelyä itsenäisesti ja kun taidot kehittyvät ja kokemus karttuu, pääset nauttimaan vapaapudotuksesta ja avaamaan itse varjosi. Kannattaa varautua siihen, että maahan päästyäsi mielesi halajaa jo seuraavalle hypylle.

Kurssin hintaan kuuluu koulutus, Tampereen Laskuvarjokerho ry:n kuluvan kauden liittymis- ja jäsenmaksu, ensimmäinen laskuvarjohyppy sekä varusteet koko oppilasuran ajaksi.

Yli neljän hengen ryhmät voivat pyytää tarjouksen ennen kurssin alkamista.

Myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi käyvät kurssien maksuvälineinä.

Lue lisää pakkolaukaisukurssistamme

Muita hintoja

Jäsenmaksut

MAKSU
HINTA
Jäsenmaksu
60€
Liittymismaksu
5€

Vuosittainen jäsenmaksu maksetaan ilmoitettuun eräpäivään (31. tammukuuta) mennessä. Mikäli jäsenmaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, on lisäksi maksettava myös toimistomaksu. Mikäli jäsenmaksu jätetään kokonaan maksamatta, jäsenyys kerhossa lakkaa.

Kerhon jäseneksi voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasen@tamlk.org. Viestissä tulee mainita oma nimi, osoite, kotipaikka, puhelinnumero, syntymäaika ja tieto mahdollisesta laskuvarjohyppylisenssistä.

Majoitus

MAKSU
HINTA
Yksittäinen viikonloppu
5 €
Majoituspaketti
30 €

Kerhon majoitustiloihin Jämille on mahdollista ostaa koko kauden yöpymiset sisältävä majoituspaketti. Vaihtoehtoisesti yöpymiset kerhon tiloissa tulee maksaa yksittäishintaan.
Majoituslippuja voi ostaa manifestista. Maksun voi suorittaa pankki-/luottokortilla.

Oppilaskertaukset

VIIMEISIN HYPPY
HINTA
HUOM!
Alle 2 vuotta
Yhteisten oppilaskertausten yhteydessä 0€, erikseen järjestettäessä 40€
Jäsenmaksu ja mahdollinen liittymismaksu maksettava
2-5 vuotta
50% alkeiskurssin hinnasta
Kerrattava alkeiskurssin mukana, sisältää liittymis- ja jäsenmaksun

Oppilaskertaukseen osallistumista edellytetään kaikilta oppilailta ennen hyppykauden aloitusta. Maksuttomat oppilaskertaukset järjestetään alkuvuodesta. Kertauksiin on otettava mukaan hyppypäiväkirja ja oppilaan opas sekä harjoituksiin sopiva vaatetus ja jalkineet. Oppilaskertaus koostuu teoriatunneista, teoriakokeesta sekä käytännön harjoitteluista ja kokeista. Kertauksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.