Lahjakortit

Haluaisitko antaa lahjaksi jotain varmasti unohtumatonta? Mitä jos materian sijaan antaisitkin lahjaksi elämyksen. Lahjakortti tandemhypylle Jämillä tai laskuvarjohyppykurssille tarjoaa varmasti mieleenpainuvan kokemuksen ja mahdollisesti kipinän uuteen harrastukseen lahjan saajalle.

Tandemhyppy Jämi 450 €

Pirkkalassa hypättävän tandemhypyn hinta on 490 €. Lahjakortti käy nimellisarvonsa mukaisesti 450 € edestä maksuna Pirkkalaan tai Tampereen Santalahteen hypättäessä. Lue Pirkkalan ohjeet tandem-sivulta.

PL-alkeiskurssi 450 €

Lahjakortin sisältö

Lahjakortti sisältää alkeis- tai tandemkurssin lisäksi Tampereen Laskuvarjokerhon ry:n jäsen- ja liittymismaksun. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden (12kk) maksupäivästä. Huomioithan, että tandemhyppykausi kestää normaalisti huhti-toukokuusta syyskuun loppuun ja pakkolaukaisualkeiskursseja järjestetään normaalisti kerran kuussa maaliskuu-elokuu välillä. Lahjakortit eivät tällöin ole käytettävissä hyppykauden ulkopuolella. Katso tarkemmat tiedot toimitusehdoista

Lahjakortin tilaus

Lahjakortin tilaus tehdään alapuolelta löytyvällä lomakkeella. Tilauksen lähetettyäsi saat tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi. Käsiteltyämme tilauksen, lähetämme myös ohjeet lahjakortin maksamiseen. Kun maksu on suoritettu, postitamme lahjakortin ilmoittamaasi osoitteeseen. Lahjakortti lähetetään noin yhden viikon kuluessa sen maksusta. Mikäli tarvitset nopeamman toimituksen, voit kertoa siitä vastaamalla tilausvahvistusviestiin.

Laskutustiedot

Postitustiedot

Lisätiedot

Lahjakortit lahjakortit@tamlk.org
Alkeiskurssit kurssit@tamlk.org
Tandem tandem@tamlk.org