Lahjakortit

Lahjakortit

Haluaisitko antaa lahjaksi jotain varmasti unohtumatonta? Mitä jos materian sijaan antaisitkin lahjaksi elämyksen. Lahjakortti tandemhypylle tai laskuvarjohyppykurssille tarjoaa varmasti mieleenpainuvan kokemuksen ja mahdollisesti kipinän uuteen harrastukseen lahjan saajalle.

Lahjakortin sisältö

Lahjakortti sisältää kurssin tai tandemhypyn lisäksi Tampereen Laskuvarjokerhon ry:n jäsen- ja liittymismaksun (yht. 65 €). Lahjakortti on voimassa yhden vuoden (12kk) maksupäivästä. Huomioithan, että tandemhyppykausi kestää normaalisti huhti-toukokuusta syyskuun loppuun ja pakkolaukaisualkeiskursseja järjestetään normaalisti kerran kuussa maaliskuu-elokuu välillä. Lahjakortit eivät tällöin ole käytettävissä hyppykauden ulkopuolella. Katso tarkemmat tiedot toimitusehdoista.

Lahjakortin tilaus

Lahjakortin tilaus tehdään alapuolelta löytyvällä lomakkeella. Tilauksen lähetettyäsi saat tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi. Käsiteltyämme tilauksen, lähetämme myös ohjeet lahjakortin maksamiseen. Kun maksu on suoritettu, postitamme lahjakortin ilmoittamaasi osoitteeseen. Lahjakortti lähetetään noin yhden viikon kuluessa sen maksusta. Mikäli tarvitset nopeamman toimituksen, voit kertoa siitä vastaamalla tilausvahvistusviestiin.

Laskutustiedot
Postitustiedot

Lisätiedot

Lahjakortit
lahjakortit@tamlk.org
Alkeiskurssit
kurssit@tamlk.org
Tandemit
tandem@tamlk.org