Hyppymestarit

Hyppymestarit
Hyppymestareina toimivat aktiiviset ja kokeneet kerhomme jäsenet, joilla on Suomen Ilmailuliiton myöntämä kelpoisuus kouluttaa oppilaita. Hyppymestarin tehtävänä on valvoa ja arvioida jokainen oppilashyppy ja siten varmistaa edellytykset turvalliseen laskuvarjohyppytoimintaan.

 
  

Mika / Maik
Mika / Maik
Tandem-hyppymestari, PL-hyppymestari

Kerhon hallavahapsinen huimapää on jo auttamassa kun vasta näytät kysyvältä eikä jää sanattomaksi vaikka kysyisitkin mitä tahansa. Tämä jokapaikanhöylä hyppää aktiivisesti ja tilaisuuden tullen poimii valjaisiinsa mielellään muitakin hypylleen mukaan. Mika ei hyppää sukset jalassa, vaikka kaipaakin laskeutuessaan latua.

Marianne
Marianne
PL-hyppymestari

Laskeutumisen jälkeen Jihaaaaa-huuto on aina iloisen Mariannen tavaramerkki. Toinen Mariannen tavaramerkeistä on leima jonka oppilas voi saada hyppypäiväkirjaansa onnistuneen suorituksen jälkeen hypyn arvioinnissa. Näitä leimoja kannattaa kerätä. Vaikka Mariannella on usein tavarat hukassa niin oppilaiden kanssa homma on aina hanskassa.

Jussi
Jussi
Tandem-hyppymestari, PL-hyppymestari

Jussin varmoissa ja turvallisissa otteissa lähtevät lentokoneesta niin oppilaat kuin tandemitkin. Jussin taidot loistavat hyppylajista toiseen ja sellaista päivää ei näy, että tämä aurinkoinen tyyppi olisi huonolla tuulella.

Petri
Petri
NOVA-hyppymestari, PL-hyppymestari

Aina aktiiviselta Petriltä hoituu pontevasti pakkolaukaisuoppilaiden pudotukset. Nohevasti kouluttaa Nova-kurssilaisetkin. Hän toimii tiukkana turvallisuuspäällikkönä hyppäämisen hauskuutta uhmaamatta.

PL-hyppymestarit

Jussi Heinonen, Marianne Kulve, Petri Lydén, Viivi Naakka,
Mika Palonen, Ville Railo, Pauli Sillanpää, Sami Sissala

Nova­hyppymestarit

Petri Lydén, Pauli Sillanpää

Vapaapudotus­kouluttajat

Jukka Vuorenmäki

Tandem­hyppymestarit

Jussi Heinonen, Lassi Mäkynen, Mika Palonen