"Takaisin taivaalle" -kertauskurssi

Kertauskurssi 149 €

Jos edellisestä hypystä on päässyt vierähtämään hieman enemmän aikaa on syytä käydä hyppäämiseen liittyviä asioita hieman syvällisemmin läpi. Tampereen laskuvarjokerho tarjoaa oppilailleen kertauskurssia, joka on hieman normaalia oppilaskertausta laajempi, mutta ei aivan alkeiskurssin mittainen.

Kurssille voit osallistua jos edellisestä laskuvarjohypystäsi on kulunut 2-5 vuotta ja olet fyysisesti ja psyykkisesti hyppykuntoinen. Jos olet käynyt NOVA-alkeiskurssin, tulee sinun olla vähintään peruskoulutusvaiheessa. Kurssille tarvitset mukaan:

  • Kuitin kurssimaksusta (maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä). Verkkopankista voi myös näyttää, että maksu on hoidettu
  • Hyppypäiväkirjasi (ilman tätä emme voi todentaa käymääsi alkeiskurssia sekä viimeisintä hyppyäsi)
  • Laskuvarjohyppääjän opas mikäli se on tallella
  • Harjoituksiin sopivat vaatteet sekä jalkineet

Kurssien aikataulut 2024

Tunnit pidetään Tampereen kerhorakennuksella Härmälässä. Tunnit ovat pakollisia, alkavat klo 17 ja loppuvat viimeistään noin klo 22. Kurssien kouluttajina toimivat kerhon hyppymestarit.

  • 11.-13.6.2024

Ilmoittaudu kertauskurssille

Hinta sisältää Tampereen Laskuvarjokerho ry:n jäsen- ja liittymismaksun, sekä ensimmäisen totutteluhypyn. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Kurssimaksulla ei ole peruutusoikeutta. Lomakkeen lähetettyäsi saat maksuohjeet ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä koulutusihteeriimme koulutussihteeri@tamlk.org