Oppilas­kertaukset 2017

Kyselyyn vastanneiden perusteella järjestämme kertaukset seuraavina ajankohtina:

Kertaus nova-tasoilla oleville oppilaille ti 2.5. klo 17:30

Kertaus pl-, perus- ja jatkokoulutusoppilaille ma 22.5. klo 17:30

Kertaus pidetään Härmälän kerholla osoitteessa Lepolantie 35.

Mikäli et ole osallistunut tänä keväänä aiempiin yleisiin kertaustilaisuuksiin etkä pysty osallistumaan nytkään, ota minuun yhteyttä (koulutussihteeri@tamlk.org) niin järjestämme sinulle yksittäisen kertauksen, jonka hinta on 40e.

Kertaustilaisuuteen voit osallistua, jos täytät seuraavat ehdot:

  • kerhon jäsenmaksu on maksettu kaudelle 2017 (ota kuitti jäsenmaksustasi mukaan tai verkkopankkitunnukset, jotta voit näyttää maksukuitin verkossa)
  • alkeiskurssista tai viimeisestä hypystä on enintään kaksi vuotta
  • fyysisesti ja psyykkisesti kunnossa

Aikaa kertaukseen menee noin 3-5 tuntia riippuen osallistujamäärästä sekä siitä, miten osallistujat ovat valmistautuneet kertaukseen. Siis asioiden omatoiminen kertaaminen (oppilaan oppaat kannattaa lukea) sekä harjoittelu nopeuttaa kertauksen pitämistä. Varaa aikaa riittävästi.

Mukaan tarvitset:

  • kuitin kerhon jäsenmaksusta (myös liittymismaksusta, jos et ole ollut jäsen vuonna 2016 tai jäsenmaksu 2017 on maksettu eräpäivän jälkeen)
  • hyppypäiväkirjasi
  • oppilaan opas (tai oppaat, jos niitä on useampi)
  • harjoituksiin sopivat vaatteet sekä jalkineet

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai alkeiskurssistasi/edellisestä hypystäsi on yli kaksi vuotta, ota rohkeasti minuun yhteyttä koulutussihteeri@tamlk.org Kannattaa myös liittyä oppilaiden Facebook-ryhmään, jossa tiedotamme oppilaita koskevista asioista.

Ystävällisin terveisin,
Salla Penttilä
koulutussihteeri@tamlk.org