Tampereen Laskuvarjokerho 50 vuotta - juhlakutsu

Tampereen Laskuvarjokerho 50 vuotta

Tampereen Laskuvarjokerho täyttää kaudella 2018 50 vuotta!

Toivotamme tervetulleeksi juhlimaan pyöreitä vuosia kaikki vanhat ja tuoreetkin kerhon jäsenet sekä muut mukana menossa olleet ja olevat!

Kausi viedään juhlavasti loppuun Tampereen kaupungin osoittaessa vieraanvaraisuuttaan Tampereen laskuvarjokerhon 50-vuotiselle uran kunniaksi Tampereen Raatihuoneella 9.11.2018 klo 18 eteenpäin. Raatihuoneelta jatkamme juhlintaa YO-talolle mukavia muistelemaan. Buffee -illallinen antaa energiaa juhlia aamuun asti. Puolilta öin siirtyminen kerholle jatkoille. Laittakaa siis merkinnät kalentereihinne jo nyt.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sekä Raatihuoneelle että illalliselle tapahtuu osoitteessa: https://tamlk.org/tamlk-50-ilmoittaudu

Toivomme juhlivamme kaikkien kerhon toiminnassa mukana olleiden kanssa. Jotta tavoittaisimme kaikki mahdolliset, pyydämme jakamaan tätä tiedotetta. Vinkkaa henkilöille keitä haluaisit mukaan tai ketkä eivät sosiaalisessa mediassa seikkaile. Päivitäthän yhteystietosi ja listaa samalla muitakin keitä toivot kutsuttavan sähköpostilla osoitteeseen tamlk50@tamlk.org.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 5. lokakuuta.

Jaa muistoja vuosien varrelta

Jos sinulla on muistoja, kuvia, videoita tai esineitä Tampereen Laskuvarjokerhon vuosien varrelta, olisimme kiitollisia jos saisimme esitellä niitä juhlatilaisuudessa. Lataa tai siirrä sähköiset tallenteesi https://tamlk.org/tamlk-50-materiaali. Kirjoita mukaan simppeli teksti missä muutamalla sanalla kerrot keitä ja mitä kuvissa ja videoissa on ja tapahtuu, ja minä vuonna. Nimeä sähköiset materiaalisi esimerkiksi muotoon vvvvkkpp_kuvaaja_tapahtuma_hlo. Lataamalla aineistoa annat luvan käyttää sitä juhlien yhteydessä, muusta käytöstä on sovittava erikseen. Kirjoita tekstiin myös yhteystietosi, niin materiaalia jatkokäsittelevä osaa olla sinuun yhteydessä, jos ilmaantuu kysyttävää.

Paperikuvat ja VHS videot voi tuoda kerholle keskiviikkoisin, viikonloppuisin Jämille tai lähettää postitse Tampereen Laskuvarjokerho, Lepolantie 35, 33900 Tampere. Kaipaamme erityisesti materiaalia ajalta ennen digikameroita. Palautamme paperikuvat ja VHS -videotallenteet postitse, kun mukana on postimaksulla ja osoitteella varustettu palautuskuori. Muuten materiaali on noudettavissa kerholta, etenkin keskiviikkoisin. Pakkaathan materiaalit säänkestävästi sillä postilaatikkoa ei tyhjennetä päivittäin.

Jaa kanssamme mieleesi painunein hetki, 2. polven harrastajat, pilotit, paravauvat, tiimit, kisamatkat, kauden kelpparit, hengennostattajat, arkihyppääminen, mitä ikinä se onkaan ollut. Onko jäänyt kiittämättä? Nyt on tilaisuus tehdä se näyttävästi. Jos et pääse juhlimaan kanssamme lähetä terveiset!

Nostalgiaa nostattamaan keräämme myös soittolistaa. Mitkä ovat ne biisit joiden soidessa mielesi palaa lajin pariin? Listaa toivekappaleesi muutaman saatesanan kera.

Maksaminen

 

Hinta: 50 €
Tampereen Laskuvajokerhon tilille: FI68 5730 0820 6633 55 (OKOYFIHH)
Viesti: "50v Oma Nimesi"

Maksu pe 19.10. mennessä.